MIJN WERK WAS.

 • Ik werkte als Hoofd-beheerder en Administratief Medewerker voor 19 uur per week in jongerencentrum Staddijk in Nijmegen in Nederland sinds 1 oktober 2002. Als hoofdbeheerder deed ik het ICT-, het Alarm-, de Voorraad-, het Kas-, het Gebouwen-, het Verhuurbeheer, etc. met ondersteuning van een viertal specifieke beheerders. Als Administratief medewerker deed ik de betalingen, de facturering en de gehele boekhouding en wat er verder nog nodig was.
 • Vóór 1 oktober 2002 werkte ik als assistent beheerder vanaf 1 december 1997.
 • Daarvoor werkte ik al 7 jaar als (beroeps)-vrijwilliger en was actief als Secretaris in het Bestuur van ditzelfde O.J.C. Staddijk. En daarvoor? Nog meer vrijwilligerswerk, onder andere als voorzitter bij StAAD en mede-oprichter van, en als penningmeester bij, hobbywerkplaats Dukenburg.
 • Daarvoor had ik verschillende beroepen, zoals Anodiseur, daarna als technisch tekenaar utiliteitsbouw, ook afdeling Planning, daarna technisch tekenaar kunststof raamkozijn en deuren, technisch tekenaar buiten- en binnenzonweringen, technisch adviseur in de buitendienst op het gebied van glas in de utiliteitsbouw (Nederland, België en Duitsland) met kennis van klimaatbeheersing. Meer weten? Mail me!
 • Tussendoor (1995-1997) ben ik ook nog bezig geweest om een eigen bedrijf op te starten:
  klik hier MAMS, Music Agency Management & Service.
  Ik werkte, waarschijnlijk als eerste in Nederland, met een speciaal DOSsoftwareprogramma op diskettes (360Kb en 720Kb) waarin informatie was opgeslagen van verschillende muziekgroepen en -stijlen. Muziekdelen op cassettes werden meegestuurd. Later aangepast voor Windows (1,44Mb) en nog later zelfstandig te gebruiken in een webbrowser (CDrom) inclusief muziekfragmenten. Voorbeelden te vinden in MAMSsite.

Mijn CV is hier te downloaden.

MIJN HUIDIGE mogelijke ANDERE WERKZAAMHEDEN

DIGITALISEREN.

  Sinds een tijdje ben ik bezig om mijn oude video-banden, cassette-bandjes, DAT-tape, LP's en Tapes te digitaliseren. Ik heb hiervoor een PC speciaal omgebouwd om dit te kunnen doen. Ik gebruik hiervoor een Sony DAT-recorder, een Technics Cassette-deck, een Kenwood draaitafel, een Sony mini-disk-speler en een Revox Tape-deck. Ik kan dit uiteraard ook voor anderen doen voor een kleine vergoeding. Interesse? Stuur een mailtje!.

WEBDESIGN.

  Ik ontwerp, bouw en/of onderhoud ook websites in opdracht. Het ontwerp en de struktuur wordt in onderling overleg opgebouwd. Indien de website voldoet aan de wensen wordt die geactiveerd en eventueel door mij onderhouden. Ook kan ik daarna een cursus geven zodat zelf nieuwe aanpassingen gemaakt kunnen worden zonder dat mijn bemoeienis nog verder nodig is. Voor een simpel voorbeeld kijk even op

 • Een winkelwagentje in de website is mogelijk evenals rolmenu's etc. Ik werk met PHP en HTML en kan ook foto's, plaatjes, muziek, filmpjes etc. aanpassen voor gebruik in de website onder andere voor specifieke buttons. Vele variaties en toepassingen zijn mogelijk. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt. Maar er zijn wel beperkingen.

BOEKHOUDING.

  Ik kan een boekhouding doen, maar ben geen boekhouder. Ik gebruikte daarvoor het gebruiksvriendelijke pakket van Davilex en heb hier ook nog een licentie voor. Dit pakket werd gezien als het beste boekhoud-programma voor het MKB. Neem contact op voor meer informatie en dus mail me even. De meeste accountants kunnen met dit programma overweg. Voor zakelijke adviezen kan men het beste bij de eigen accountant terecht. Ook kan ik een gewone eventueel simpele financiële administratie opzetten.