Ergenissen.

Bedoeling is om persoonlijke ergenissen openbaar te maken van dagelijkse zaken.
Ik zal in de toekomst ook diverse categoriën gaan aanmaken.


Ook de mogelijkheid om te reageren zal tot de mogelijkheid behoren.

Nummer Wat Datum
4

 

 
3

Pakjesbezorger (T). Geen.

Eenrichtingsstraat. Bezorger rijdt tegen de rij-richting in. Ik wijs naar een eenrichtingsbord dat langs de weg staat. De auto stopt, bezorger doet zijn rechterraam open en de bezorger verteld mij dat hij een vergunning heeft om zo tegen het verkeer in te mogen rijden. Ik laat weten dat dat niet bestaat en dat ik dat wil navragen bij Politie. De bezorger draait om en rijdt verder in de goede rijrichting

14-12-2017
2

Pakjesbezorger (N) DHL.

Doodlopende weg, rechts parkeerplaatsen, 5 plaatsen vrij op einde van de weg, einde weg heeft ook oprit naar woning met verzoekbord om oprit vrij te laten. Bezorger zet auto op oprit, stapt uit en loopt met pakje langs de huizen terug in de straat tot goede huisnummer gevonden is en dat is begin van de straat.

07-12-2017
1

Pakjesbezorger (N). Geen.

Ik sta geparkeerd in parkeervak met mijn auto. Links en rechts van mij staat ook een auto geparkeerd. Tegenover mij is ook een auto geparkeerd met een aanhangwagen aan de andere kant van de straat. Er is een doorgang over van 1,5 auto. Naast de auto links van mij zijn drie vrije parkeerplaatsen. Een pakjesbezorger komt de straat in en parkeert zijn bus tussen mijn auto en de auto met aanhangwagen tegenover mij. Ik kan geen kant op. Op mijn toeteren begint de bezorger te zwaaien en loopt gewoon door om zijn pakje af te leveren. Op mijn reactie geeft hij aan dat het zijn werk is. Laten weten dat hem dat geen recht geeft om mij de doorgang te belemmeren terwijl er parkeerplaatsen vrij zijn. Bezorger rijdt bus 2 meter achteruit in parkeervak en rijdt weg. Zijn winst? 2 meter lopen.

28-06-2016